Acıbadem Kayseri Hastanesi Çalışanları Tatbikat Yaptı

Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde doğal afet ve kitlesel başvuru durumlarına karşı önlem amacıyla sarı kod ve...

Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde doğal afet ve kitlesel başvuru durumlarına karşı önlem amacıyla sarı kod ve kitlesel başvuru tatbikatları yapıldı.

Gerçeği aratmayan tatbikatta yazılan senaryo gereği meydana gelen deprem sonrası, ambulanslarla hastaneye dışarıdan gelen yaralılar hastane bahçesinde kurulan afet çadırında tedaviye alındı. Hastane binasında senaryo gereği olduğu varsayılan deprem sonrası hastalar, hastane ekibi tarafından afet çadırına getirildi. Her birimden görevlinin yer aldığı tatbikatta acil ve beklenmeyen durumlarla her an karşılaşılabileceği vurgulanırken tüm birimlerin görevlerini çok kısa sürede yerine getirdiği gözlemlendi.

Reklam
Reklam

Sarı kod tatbikatının ardından yapılan kitlesel başvuru tatbikatı da başarıyla tamamlanmış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: