Acıbadem'den Eskişehir Amatör Spor Kulüplerine Sponsor Desteği

Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.Acıbadem Eskişehir...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Acıbadem Eskişehir Hastanesinde düzenlenen basın toplantısında, Eskişehir ASKF Başkanı Sabri Atam, ''Kulüplerimizin zaruri masrafları var. Onların yükünü biraz hafifletebilmek için amatör liglerimizin adını, geliri bu kulüplerimize pay edilmek üzere ücret karşılığında vermek istediğimizi her fırsatta dile getirdik. Çabalarımız sonuç verdi ve ilimizin tanınmış sağlık firmalarından Acıbadem Eskişehir Hastanesi teklifimizi kabul ederek, Eskişehir'in spor tarihinde bir ilklerin yaşanmasını sağladı'' dedi.

Reklam
Reklam

Çocukların ve gençlerin ruh ve beden sağlıklarını düşünmenin herkesin görevi olduğunu ifade eden Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktör Yardımcısı Yalçın Temel, ''Amatör spor kulüplerine sağladığımız destek yerine getirilmesi gereken bir görevdir. Acıbadem Eskişehir Hastanesi olarak amatör spor kulüplerine verdiğimiz destek bundan sonrada artarak devam edecektir'' dedi.

Bu tür desteklerin Türk sporuna önemli isimler kazandıracağını belirten Temel, ''Acıbadem Eskişehir Hastanesi yapılacak desteklerin Türk sporuna başarılı, önemli isimler kazandırılacağı inancı taşımaktadır. Süper Amatör Küme’den umarım başarılı takımlar önce Bölgesel Amatör Lig’e oradan da profesyonelliğe uzanırlar'' şeklinde konuştu.

Eskişehirspor’a yürekten destek verdiklerini söyleyen Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktör Yardımcısı Yalçın Temel amatör takımlara her zaman destek göstereceklerini belirterek, Türk sporuna yıldız futbolcular yetiştirecek bir oluşuma destek vermekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: