Açık Alan Hentbol Şenliği Başladı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hentbol İl Temsilciliği ve Yunusemre Halısahanın katkılarıyla Düzce’de...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hentbol İl Temsilciliği ve Yunusemre Halısahanın katkılarıyla Düzce’de ilk defa Açık Alan Hentbol Turnuvası gerçekleştiriliyor.

Açık Alan Hentbol Şenliği Yunusemre Halısahada 8 takımın katılımıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Hentbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Açık Alan Hentbol Turnuvası heyecanı yaşanıyor. Nimet Pısak A-B, Şıralık Vatan, Çevrem, Anadolu Öğretmen A-B, Cumhuriyet Anadolu, Mustafa Kemal ilköğretim okullarının katıldığı turnuva ile Düzce’de hentbol sporuna olan ilginin arttırılması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Yüksel Terzi, “Düzce’de ilk defa böyle bir turnuvada düzenleniyor. Hentbol sporunu ilimizde sevdirmek istiyoruz. Bu amaçla da bir turnuva düzenledik. Gençlerimiz halısahalarda futbol oynuyor. Halısahada neden hentbol oynanmasın dedik ve Yunusemre Halısaha sahipleri de bizi destekledi. Böylelikle İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran ile birlikte ilimizde ilk defa böyle bir turnuva düzenledik. Hentbolun geleceğinin çok iyi olacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: