Açık Hava Sinema Günleri Başladı

İnegöl Belediyesi açık hava sinema günlerine ev sahipliği yapıyor."Uzun Hikâye" filmi ile başlayan sinema günlerinde...

İnegöl Belediyesi açık hava sinema günlerine ev sahipliği yapıyor.

"Uzun Hikâye" filmi ile başlayan sinema günlerinde beyaz perdenin sevilen eserleri 20 Haziran’a kadar İnegöllülerle buluşturulacak.

“İnegöl Belediyesi’nin kültür sanat organizasyonlarıyla yaz akşamları ilçe sakinlerimiz için eğlenceli bir hale geliyor” diyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaz akşamlarını evlerinde geçirmek istemeyen vatandaşlara 5 gün boyunca açık havada film keyfi yaşatmak istediklerini belirtti. Birbirinden kaliteli 5 filmin yer alacağı sinema günlerinin yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğçe Kazazın oynadığı “Uzun Hikâye” filmi ile başladığını kaydeden Başkan Aktaş, açık hava sinema günlerinin 17 Haziran’da “Çizmeli Kedi” animasyon filmi 18 Haziran’da “Anadolu Kartalları”, 19 Haziran’da “Madagaskar 3” animasyon filmi ve 20 Haziran’da “Çanakkale Yolun Sonu” Filmi ile sona ereceğini ve bütün filmlerin heykel arkasında saat 21.00’da izlenime gireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: