Açık Hava Spor Tesisi Gibi Park

Osmangazi Belediyesi'nce hizmete açılan Ziraat Parkı spor yapan vatandaşların akınına uğruyor.

Osmangazi Belediyesi'nce hizmete açılan Ziraat Parkı spor yapan vatandaşların akınına uğruyor.

Bir yanda 900 metre uzunluğundaki yürüyüş yolunda koşanlar, diğer yanda fitness aletleriyle spor yapanlar parkı adeta açık hava spor tesisini çevirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın her hafta vatandaşlarla buluşup spor yaptığı Ziraat Parkı, sabahın erken saatlerinden itibaren sporseverlerin buluşma noktası oldu.

Ziraat Parkı, yan tarafındaki Yeni Karaman Yüzme Havuzu'yla da sporun merkezi Osmangazi'nin göz bebeği oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bahar aylarıyla birlikte katılımın arttığı sabah sporunda vatandaşlarla bir kez daha buluştu. 900 metrelik parkuru sporseverlerle birlikte yürüyen Başkan Dündar, hem halkla sohbet etti hem de Osmangazililerle birlikte spor yaptı. Belediye bürokratlarının da eşlik ettiği Başkanla Sabah Sporu hep birlikte içilen çorbayla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: