Acil Aşk Aranıyor 4. bölümde Nisan Sinan yakınlaşması

Show Tv'nin romantik komedi tadındaki dizisi Acil Aşk Aranıyor 4. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Sinan ve Berzan arasındaki tatlı atışmalar, devam etti.

Senaryosunu Sinan Sülün'ün kaleme aldığı aldığı, Medyapım imzalı Acil Aşk Aranıyor 4. bölümüyle Show TV ekranlarına geldi. Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) gibi isimlerin yer aldığı Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Sinan ve Berza'nın tatlı atışmaları izleyicileri eğlendirdi.

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli aşk hikayesini konu alan Acil Aşk Aranıyor 4. bölümde Sinan ve Nisan arasındaki ipler iyice gerildi. Sinan ise Ayla ve Berzan arasındaki yakınlığı sezmeye başladı.

ACİL AŞK ARANIYOR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Yarım kalan akşam yemeğinin ardından Sinan, Nisan'ı hızla gelen bir arabanın altında kalmaktan kurtardı. Bu sırada Nisan'ın yaptığı itiraf Sinan'ı şaşırtsa da Nisan durumu kendince toparladı. Akabinde popstar Ecemsu'nun ses kısıklığı problemiyle hastaneye gelişi tüm hastaneyi bir festival havasına sokarken, Sinan ve Nisan arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu. Acil Aşk Aranıyor son bölümde Nisan istemeden bir dizi yanlış anlaşılmaya sebep olunca işler iyiden iyiye sarpa sardı.

Berzan Ayla'yı kendisine silah doğrultan Fazıl Dede'den kurtardı. İkilinin arasındaki yakınlaşma giderek artmaktadır. Sinan, Ayla ve Berzan arasındaki yakınlığı sezmeye başladı ve bu duruma içten içe bozuldu. Acil Aşk Aranıyor 4. bölümde Berzan ise, Sinan'ın bozulmasını anlayamadı. İki arkadaşın arası yavaş yavaş açılırken hastaneye gelen bir vaka, Sinan ve Berzan için işlerin heyecanlı bir rekabete dönüşmesine neden oldu.