Acil Aşk Aranıyor son bölümünde şok gerçek

Show Tv'nin renkli dizisi Acil Aşk Aranıyor 21. bölümünde izleyicileri ilginç anlara tanık oldu. Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Sinan hakkındaki gerçek, ekran başındakileri şok etti.

Sevilen romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor 21. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Eğlenceli senaryosu ve renkli sahneleriyle gönüllerde taht kuran dizinin bu haftaki bölümünde yeni sırlar ortaya çıktı. Sinan'ın Nisan'dan sakladığı bu sırrı öğrenen Türkan ve Melek, bu sırrı kendi lehlerine kullanmak için bir plan kurdu. Sinan'ın büyük sırrı neydi? Nisan, Sinan'ın kendinden sakladığı şeyi çözebildi mi? Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 21. bölümü tüm bu soru işaretlerine odaklanan sahneleriyle 4 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show Tv'deydi!

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor'un son bölümünde; Sinan'ın Nisan'a itiraf edemediği sırrı ayağına büyük bir bağ olacaktı. Türkan ve Melek, Nisan'dan önce bu sırrı öğrenmiş ve onları ayırmak için büyük bir tuzak hazırlamışlardı. Nisan göreceği manzara ile hayatının şokunu yaşadı. Zeynep ise Özgür'ün yalanını ortaya çıkarmak üzereydi, Özgür'ün bu sefer kurtulması kolay olmayacaktı. Abidin yeni anneannesi ile Nisan'ın evine sığınmıştır anneannenin Sinan'a dair bildikleri ise işleri daha da karıştıracaktı.