Acil Onarım ekipleri olumsuzluklara anında müdahale ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım, Fen İşleri ve Çevre Koruma daire başkanlıkları bünyesinde oluşturulan Acil Onarım...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım, Fen İşleri ve Çevre Koruma daire başkanlıkları bünyesinde oluşturulan Acil Onarım ekipleri, haftanın 7 günü 24 saat çalışarak şehirdeki olumsuzlukları gidermeye çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorunlara anında çözüm üretmek için oluşturduğu Acil Onarım ekiplerinin, şehirdeki sorunlara anında müdahale etmeye çalışıyor. Refüj bozulması, trafik işaretleri ve trafik ışık hasarı, trafik kazalarından kaynaklanan arızaların giderilmesinde etkin rol oynayan ekipler, park ve bahçelerde küçük çaplı müdahale, onarım, bakım ve yenileme işlerini tek elden kısa süre içinde yapıyor.
Toplam 8 acil onarım aracı ve 38 personelden oluşan Acil Onarım ekipleri, 24 saat sorunların çözümü için çalışıyor. Çözülemeyen sorunlar ise yetkili birimlere yönlendiriliyor. Vatandaşlar, acilekip@antalya.bel.tr elektronik posta adresine e-mail göndererek ya da 444 37 07 numaralı telefonu arayarak olumsuzlukları bildirebiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz