Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

Saruhanlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ali Özer, 24 saat görev başında olan Acil Tıp Teknisyenlerinin (ATT) zorlu bir mesleği fedakarca

Saruhanlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ali Özer, 24 saat görev başında olan Acil Tıp Teknisyenlerinin (ATT) zorlu bir mesleği fedakarca yerine getirdiklerini belirtti.

Özer, 22-28 Mart tarihleri arasında kutlanan "Acil Tıp Teknisyenleri Haftası" nedeniyle ilçedeki 112 sağlık istasyonunda görev yapan ATT personelini ziyaret edtti.

Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan personelin büyük bir önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren Özer, şöyle konuştu:

"ATT'ler, özellikle 112 servisinde teknik kurtarma ekiplerinin bir parçası olarak hastanın durumunu değerlendirmek ve hasta ileri düzeyde tıbbi bakım için uygun bir yere aktarılana kadar yeterli nefes ile solunum yolunu korumak ve kardiyovasküler dolaşımı sağlamak amacıyla gerekli acil tıbbi müdahaleleri gerçekleştirmek için eğitilmişlerdir.

Reklam
Reklam

Hasta memnuniyetinin, insanlara kaliteli sağlık hizmeti ulaştırmanın vazgeçilmez bir parçası olan ve görevlerine fedakarca devam eden ATT'lerimizin haftalarını kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum."

Muhabir: Muammer Kökcüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz