Acılı baba dehşeti anlattı:O anı hiç sormadım

Gaziosmanpaşa’da 6 yaşındaki ağabeyi ile oyun oynamak amacıyla girdiği çamaşır makinesinin içinde can veren 4 yaşındaki Ömer B.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, edinilen bilgiye göre şöyle gelişti; Annesi ve babaannesinin evde olduğu sırada 4 yaşındaki Ömer B., ağabeyi A. B. ile oyun oynarken balkonda bulunan çamaşır makinesinin içine girdi. Bu sırada 6 yaşındaki ağabey, oyunun bir parçası olarak çamaşır makinesinin kapağını kapatıp düğmesine bastı.
[ ****](https://www.mynet.com/gaziosmanpasada-korkunc-olay-110100694991?utm_source=mynet_homepage)
Bir süre sonra ailesi Ömer'in çamaşır makinesinde olduğunu fark etti. Apar topar makineden çıkarılarak hastaneye götürülen Ömer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sabah hastanenin morg bölümünden alınan minik Ömer'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
**“O ANI HİÇ SORMADIM"**
Burada konuşan acılı baba Kasım B., “Çocuğum çamaşır makinesinde vefat ediyor. Durum bundan ibaret. Daha önce de oynamıştı. Annem daha önceden yine çamaşır makinesinden çıkarmıştı. Annem arıyor evde, sonra çamaşır makinesinin içinde olabileceği aklına geliyor. Orada buluyor, orda vefat etmiş. Çamaşır makinesinin çalışır vaziyette olup olmadığını bilmiyorum. O anı hiç sormadım" diye konuştu.
**CENAZE NAMAZI KILINACAK**
Yürekleri burkan olayın yaşandığı sokaktaki mahalle sakinleri de acılı aileye gidip taziye ziyaretinde bulundu. Minik Ömer'in cenaze namazı, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek
**FİLM SENARYOSU GERÇEK OLDU**
Olay, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı 'Güneşi Gördüm' filmindeki sahneyi hatırlattı. Filmin senaryosunda bir bebeğin ablası tarafından çamaşır makinesine konulması sonucu ölümüne yer veriliyordu.
DHA
[Tüm haberler](https://www.mynet.com/haber)
Anahtar Kelimeler: