"Acımızın paylaşılmasıyla teselli bulduk"

"Pippa Bacca" lakaplı İtalyan sanatçı Giuseppina Pasqualino'nun kız kardeşi, zanlının bulunduğuna sevindiklerini belirterek, "Umarım ömür boyu bir yerde tutulur da başkalarına zarar veremez. Herkesin acımızı paylaşmasıyla teselli bulduk" dedi.

Kaybolmasının ardından Gebze'de cesedi bulunan Bacca'nın kız kardeşi Antonietta Di Melona ve nişanlısı Giovanni Chiari ile konsolosluk yetkilileri, cenazenin kaldırıldığı Dolapdere'deki Türkel İslam Cenaze İşleri'ne sabah saatlerinde geldi. İtalya'dan getirilen ve Bacca'nın sevdiği yeşil renkte tercih edilen kıyafetler Milanolu sanatçıya giydirildi. Yapılan işlemlerin ardından Antonietta Di Melona, Bacca'nın nişanlısı Giovanni Chiari ile konsolosluk yetkilileri, içeriden çıkışlarında gözyaşlarına
boğuldu.

Reklam
Reklam

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Pasqualino, "Katilin bulunduğuna çok seviniyorum. Umarım ömür boyu bir yerde tutulur da başkalarına zarar veremez. Çok üzüldük, çok kederliyiz. Herkesin acımızı paylaşmasıyla teselli bulduk" dedi.

İtalyan sanatçının cenazesinin yarın İstanbul'dan alınması beklenirken, cenaze töreninin ise Cumartesi günü Milano'da yapılacağı belirtildi.

İHA