Acıpayam Belediye Meclisi-Belediyenin 2011 yılı faaliyet raporuoy çokluğu ile kabul edildi

Acıpayam Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında, belediyenin 2011 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Acıpayam Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında, belediyenin 2011 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında toplanan belediye meclisinde, belediyenin 2011 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve belediye daimi encümenliği ve komisyonlar için seçim yapıldı.

Faaliyet raporunun yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile kabul edildiği mecliste, daimi encümen üyeliğine Şadi Kök, Emel Daşıkan, bütçe komisyonu üyeliğine Süleyman Telli, Sefa Keysan, Aytekin Sami Özen, imar komisyonu üyeliğine ise Şeref Tekin, Hüseyin Ercan ve Muhsin Oymak seçildi.

Reklam
Reklam

Mecliste, ayrıca, Ankara Keçiören Belediyesi ile kardeş belediye ilişkisi kurulmasına ilişkin başkanlık önergesini de oy çokluğuyla kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: