Acıpayam Emniyet Müdürlüğü "Huzur Toplantısı" düzenledi

Acıpayam Emniyet Müdürlüğü, Acıpayam Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda "Huzur Toplantısı" düzenledi.

Acıpayam Emniyet Müdürlüğü, Acıpayam Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda "Huzur Toplantısı" düzenledi.

Acıpayam Emniyet Müdürü Fatih Sola, toplantıda yaptığı konuşmada, sigaranın zararları hakkında bilgi vererek, sosyal paylaşım sitelerinin olumsuz yönlerini vurguladı.

Türkiye ve dünyada polislerin, adaletin sağlanması için mücadele ettiğini belirten Sola, "Mücadelemizde vatandaşlarımız da polise destek veriyor. Onların yardımlarıyla bir çok olumsuzluk başlamadan sonuçlandırılıyor. Bu çalışmalarımızdan daha hızlı sonuç alabilmek için bu tür konuların bize bildirilmesi önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya, Acıpayam Emniyet Müdürü Fatih Sola, komiser Ömer Zöngür, emniyet görevlileri ile Acıpayam Belediyesi Zabıta memuru Mehmet Ali Atılgan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: