Acıpayam Ve Çal’a 112 Acil İstasyonu

Denizli İl Özel İdaresi tarafından Acıpayam ve Çal ilçelerine 112 Acil istasyonları yapıldı.Yol, su, asfaltlama...

Denizli İl Özel İdaresi tarafından Acıpayam ve Çal ilçelerine 112 Acil istasyonları yapıldı.

Yol, su, asfaltlama gibi çalışmaların yanı sıra sağlık alanında da eksikliklerin giderilmesi çalışmalarını sürdüren Denizli İl Özel İdaresi, Acıpayam ve Çal ilçelerine 112 Acil İstasyonları yaptırdı. Bir çok alanda çalışmalarının devam ettiğini belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, “İlçe ve köy halkının talepleri doğrultusunda Acıpayam ve Çal ilçelerindeki 112 Acil İstasyonu binalarının yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 112 Acil İstasyonlarında tam donanımlı elektronik cihazlar, beyaz eşya ve tefrişat malzemeleri Özel İdaresi tarafından yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Acıpayam ve Çal ilçelerindeki uzak köylere daha iyi hizmet götürmek için çalıştıklarını kaydeden İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Çalışmalarımız bütçemizin elverdiği ölçülerde ilçelerimizin ihtiyaç durumuna göre yapıyor. Denizli İl Özel İdaresi sorumlulukları içerisinde yaşayan her vatandaşımız gerçek hizmeti alacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: