Acıpayam'da alınan yeni biçerdöver içi mevlit okutuldu

Acıpayam ilçesinde, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin çiftçiye destek olmak için aldığı yeni biçer döveri için mevlit programı düzenlendi.

Acıpayam ilçesinde, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin çiftçiye destek olmak için aldığı yeni biçer döveri için mevlit programı düzenlendi.

Mevlide, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Kadir Tıkaç, Yazır Belediye Başkanı İmdat Altun, Alaattin Belediye Başkanı Ramazan Tuzcu, Dedebağ Belediye Başkanı Reşat Alkaya ve çevredeki kooperatiflerin yetkilileri katıldı.

Yazır beldesinde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ceyhan Sönmez, etkinlikte yaptığı konuşmada, belde ve çevresinde uzun yıllardır biçerdöver ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Biz de kooperatif olarak çiftçilerimize destek olmak amacıyla 300 bin liraya mal olan biçer döver aldık. Bunun için de ortaklarımızın katkısıyla beldemizde yemekli mevlit düzenledik. Gücümüzü ortaklarımızdan alıyoruz. Arpa ve buğday ekili olan arazilerdeki hasat döneminde yeni alınan biçer döver ile dane kaybı olmadan ürünlerimizi kaldırılacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan kooperatife ait, süt toplama merkezi, 2 balya makinesi, mısır mikseri, slaj makinesi ve 2 traktörün olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: