Acıpayam'da Bayram Yaylada Kutlanacak

DENİZLİ (AA) - Acıpayam’a bağlı Yazır Beldesi Belediye Başkanı İmdat Altun, bu yıl 4.'sünü gerçekleştirecekleri Yazır Yayla Şenlikleri  için gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

DENİZLİ - Acıpayam’a bağlı Yazır Beldesi Belediye Başkanı İmdat Altun, bu yıl 4.'sünü gerçekleştirecekleri Yazır Yayla Şenlikleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Eşeler Yaylasında gerçekleştirilecek şenliklerin bu yıl daha renkli geçeceğini ifade eden Altun, Yayla Şenlikleri sayesinde bölgenin ve yörenin daha tanınır hale geldiğini ifade etti. Eşeler Yaylasında 10 Ağustos Cumartesi günü bayramlaşma tertip ettiklerini dile getiren Altun, “Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Yazır Yayla Şenliklerimizin daha renkli geçmesi için uğraş veriyoruz. Yine bu etkinlik kapsamında, uzaktan ve yakından bayram dolayısıyla kasabamıza gelenler olacak. Biz de bu yıl bayramlaşma törenini Yazır Eşeler Yaylasında yapmaya karar verdik. Tüm hemşehrilerimizi yaylada bayramlaşma etkinliğimize davet ediyoruz” dedi. Yazır Eşeler Yaylasındaki şenlikler kapsamında akşam da konser verileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: