Acıpayam'da Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren Yeni İklim Hanımlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına bir...

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren Yeni İklim Hanımlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına bir kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İl Genel Meclis üyeleri Yılmaz Elçin Fikret Gümüş, Mahmut Dokumacı, belde belediye başkanları, dernek ve oda başkanları, daire ve kurum amirleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Yoğun katılımın olduğu kermesin açılışını Kaymakam Uğur Kalkar'ın eşi Zeliha Kalkar yaptı. Kermes bir hafta boyunca açık kalacak.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Kaymakam Kalkar, muhtaç durumda olan öğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerine destek amaçlı olarak düzenlenen kermeste emeği geçen herkesi tebrik etti. Bu tür organizasyonların devamlı yapılması gerektiğini dile getiren Kalkar, "Fakir öğrencilere destek noktasında bizim de üzerimize düşen bir görev varsa yerine getirmeye hazırız. Kermesi organize eden Yeni İklim Hanımlar Derneği'ni kutluyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum.'' dedi.

Bir hafta açık olacak kermeste, hazır giyim, hediyelik eşya, çeyiz eşyaları, ayakkabı, ev yemekleri ve tatlı çeşitleri bulunuyor. Kermesten elde edilecek bütün gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere kullanılacağını söyleyen Yeni İklim Hanımlar Derneği Başkanı Hülya Saraçoğlu, çocukları daha iyi şartlarda eğitimlerini yapmaları için her yıl bu tur kermesleri düzenlediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: