Acıpayam'da SBS Birincisi Yine Körfezden

Acıpayam’da Körfez Dersaneleri, başarıda geleneği yine bozmadı. Geçtiğimiz yıllarda birinciliği kimseye kaptırmayan dersane bu sene...

Acıpayam’da Körfez Dersaneleri, başarıda geleneği yine bozmadı. Geçtiğimiz yıllarda birinciliği kimseye kaptırmayan dersane bu sene de SBS'de Acıpayam birincisi çıkardı.

2013 Seviye Belirleme Sınavı’nda Acıpayam'da ilk 5'te 3, İlk 15'te de 8 derece elde etti. Acıpayam Körfez Dersanesi öğrencilerinden İrem Öztürk SBS'de 490,085 puan alarak Acıpayam birincisi olurken, Furkan Kartav 473,459 puanla ikinci, Ayşegül Er'de 467,650 puanla Acıpayam beşincisi oldu.

Dersane Müdürü Ünal Üsgelen yaptığı açıklamada, Körfez Dersaneleri'nin Türkiye genelinde elde ettiği Türkiye birinciliğinin yanında Denizli ve Acıpayam birincilerinin de Körfez'den çıkmasının yaptıkları eğitim ve rehberlik faaliyetlerinin isabetli olduğunu gösterdiğini belirterek, "3 yıldır dershanemizde uygulanan Tekno Eğitim çalışmaları ve uygulanan eğitim modeli ile Dershanecilikte yeni bir dönem başlatmıştır. Körfez Dershanesi ‘’Akıllı Eğitim Teknolojileri’’ uygulaması ve Tekno Eğitim parolasıyla başarısına başarı katmıştır. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda liderliği kimseye bırakmamıştır. Körfez yayınları ile teknolojinin bütün imkânlarını kullanarak eğitimde kendine önemli bir yer edinmiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Üsgelen,Tekno Eğitim modeli ile tüm sınıflarda dokunmatik interaktif tahtaların olduğunu ve bu tahtalarda sunulan derslerin tüm içeriğinin öğrencilere verdikleri akıllı defterler ile bilginin öğrencilere görsel ve işitsel olarak sunulduğunu ifade ederek, "Ayrıca öğrencilerimize verdiğimiz soru bankaları ve çözüm DVD’leri ile öğrencinin her zaman çözüm videolarına ulaşması öğrenmede sürekliliği sağlamakta ve öğrenci okulda ve evde çözüme anında ulaşmaktadır. Yine internet üzerinde yayın yapan Körfez TV ile de öğrenciler istedikleri konuyu 24 saat istediği zaman ulaşarak daha iyi öğrenme imkânı bulmaktadır." şeklinde konuştu.

Tercihler konusuna da değinen Dershane Müdürü Ünal Üsgelen, son kez yapılan SBS'de tercih sisteminin de değiştiğini ve 10 okulun yazılabilddiği tercih listesinin büyük önem taşıdığının altını çizerek, "Bu sistemde yedekler, yazılan bu 10 okul içersinden seçilecek olup, puanı tutsa ve kontenjanı olsa bile öğrencilerin liste dışındaki bir okulu seçemeyecek. İkinci bir tercih ve düzeltme işleminin de yapılamayacak. Sadece Anadolu İmam Hatip Liseleriyle meslek liselerindeki boş kontenjanlar için merkezi ön kayıt sistemiyle ikinci tercih hakkı verilecek. Bu yüzden öğrenci ve velilerin tercihlerde çok dikkatli olmaları gerekiyor. Bu noktada dershane öğrencisi olsun olmasın tüm öğrencilerimiz, dershaneye gelerek uzman rehberlerimizle beraber ücretsiz olarak tercihlerini yapabilirler." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: