Acıpayam'da Teknik Direktör Remzi Ercan Anısına Düzenlenen Turnuva Pazar Günü Yapılacak

Acıpayam'da 1 Ağustos 2010'da hayatını kaybeden Acıpayam Merkezspor Teknik Direktörü Remzi Ercan anısına pazar günü futbol turnuvası yapılacak.

Acıpayam'da 1 Ağustos 2010'da hayatını kaybeden Acıpayam Merkezspor Teknik Direktörü Remzi Ercan anısına pazar günü futbol turnuvası yapılacak.

Acıpayam Merkezspor Teknik Direktörü Dündar Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıl önce beraber görev yaptıkları ve beklenmedik bir anda kaybettikleri Ercan'ın anısına 3. kez bir turnuva düzenlediklerini belirtti.

Acıpayam Şehir Stadı'nda 16 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan turnuvaya Acıpayamspor, Akalanspor, Çamelispor ve Denizligücü takımlarının katılacağını bildiren Gürsoy, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bu turnuvayı artık geleneksel hale getirdik. Acıpayam Merkezspor'a oyunculuk ve teknik direktör olarak uzun yıllar hizmet eden arkadaşımızı unutmadık ve unutmayacağız. Kendisinin de yetiştirdiği oyuncuları ile birlikte onun adına yakışır bir şekilde bu etkinliği devam ettireceğiz. Remzi Ercan'ın yetiştirdiği öğrenciler turnuvada oynamaktan dolayı heyecanlılar."

Turnuvadaki maçlar 45 dakikalık eleme usulü ile yapılacak.

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz