AÇÜ, Ukrayna Ulusal Bilim Akademisi Ile Anlaşma Imzaladı

Artvin Çoruh Üniversitesi'nin (AÇÜ), Ukrayna Ulusal Bilim Akademisi ile ikili işbirliği anlaşması imzaladığı bildirildi.

Artvin Çoruh Üniversitesi'nin (AÇÜ), Ukrayna Ulusal Bilim Akademisi ile ikili işbirliği anlaşması imzaladığı bildirildi.

AÇÜ'den yapılan yazılı açıklamada, uluslararası düzeyde bilimsel işbirliği içinde olmak amacıyla, Ukrayna'nın Kharkiv kentinde bulunan Ukrayna Ulusal Bilimler Akademisi Devlet Bilimsel Kurumu Tek Kristaller Enstitüsü ile ikili işbirliği anlaşması imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, anlaşmanın AÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Gümüş'ün katkılarıyla gerçekleştirildiği ifade edilerek, anlaşmanın temel amacının araştırma ve bilgi paylaşımı yapmak olduğu vurgulandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, belirlenen anlaşma kapsamında kurumlar arasında öğrenci ve personel değişimi de yapılabileceği kaydedildi.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: