Acuner'e Önemli Görev

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Sercan Acuner, Antalya'da düzenlenen Open Water...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Sercan Acuner, Antalya'da düzenlenen Open Water Avrupa Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarına Antrenör olarak davet edildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörlerinden Sercan Acuner'e federasyondan önemli görev geldi. Hafta sonunda Antalya'da düzenlenen "Open Water Avrupa Şampiyonası 2. Ayak Müsabakaları" için antrenör olarak Acuher davet edildi. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından davet edilen genç çalıştırıcı 2. Ayak Yarışlarında antrenör olarak görev yaptı ve sporculara nezaret etti. Genç antrenör görevini başarılı bir şekilde yaptıktan sonra Erzurum'a döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: