Aczmendiler, 28 Şubat Soruşturmasına Müdahil Olmak İsteyecek

Aczmendi tarikatı lideri Müslim Gündüz, avukatı Bülent Demir ile birlikte 28 Şubat soruşturmasına müdahil sıfatıyla...

Aczmendi tarikatı lideri Müslim Gündüz, avukatı Bülent Demir ile birlikte 28 Şubat soruşturmasına müdahil sıfatıyla katılmak için talepte bulunacak.

Aczmendi tarikatı lideri Müslim Gündüz'ün avukatı Bülent Demir yazılı bir açıklama yaptı. Avukat Demir, Müslim Gündüz ile Aczmendilerin 28 Şubat soruşturmasına müdahil sıfatıyla katılacaklarını belirterek, "Mağdur, suçtan zarar gören gerçek ve tüzel kişiler ile malen sorumlu olanlar, ilk derece mahkemesindeki kovuşturma evresinin her aşamasında hüküm verilinceye kadar şikayetçi olduklarını bildirerek kamu davasına katılabilirler. Müvekkilim Sayın Müslim Gündüz ve Aczmendiler 28 Şubat sürecinde ve sonrasında sayısız maddi ve manevi zararlar görmüşlerdir. Düzmece komplolara, asılsız iftiralara, mesnetsiz yalanlara, seviyesizce ve ahlaksızca saldırılara, maddi ve manevi işkencelere maruz kalmışlar, karanlık ve derin güçlerce adeta linç kampanyasına tabi tutulmuşlardır. İşte tüm bu iftiralara ve haysiyetsiz uygulamalara karşı 16 yıldır susmayı ve Allah'a havale etmeyi düşünen müvekkillerim, bu soruşturmanın açılmasıyla mağduriyetlerini kamuoyu önünde yargıya ve adalete taşımayı düşünmüşlerdir.

Reklam
Reklam

Müvekkillerim ile birlikte 16 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 14.00'te Ankara Adalet Sarayı önünde halen de devam eden iftiraları da cevaplayacak şekilde bir basın açıklaması yapacak ve müdahil olma talebimizi içeren dilekçelerimizi savcılığa sunacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: