Ada Ve Hayal Bebekten Sonra Alparslan Bebek De Sakaryalı Şehit Ve Gaziler Ailesine Katıldı

Şehit Piyade Er Tamer Dost’un kızı Ada ve şehit Jandarma Teğmen Ahmet Tarım’ın kızı Hayal’den...

Şehit Piyade Er Tamer Dost’un kızı Ada ve şehit Jandarma Teğmen Ahmet Tarım’ın kızı Hayal’den sonra Şehit Komiser İrfan Turan’ın da Alparslan ismi verilen bir torunu dünyaya geldi. 2012 yılında Sakaryalı şehit ve gaziler ailesine 3 bebek katılmış oldu.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şubesinde görev yaparken 18 Mayıs 1992 tarihinde Mardin ili Midyat İlçesinde Bölücü Terör Örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Komiser İrfan Turan’ın kızı Adalet Turan Altunsoy’un bir oğlu oldu.

Reklam
Reklam

Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı tarafından şehidin torunu Alparslan bebek ziyaret edildi. Şanlı, şehit torununun ailesine Vali Mustafa Büyük’ün hayırlı olsun dileklerini iletirken, Şehit Komiser İrfan Turan’a Allah’tan rahmet, torunu Alparslan’a da uzun ömürler diledi.

2012 yılı içinde doğan şehit çocukları Ada ve Hayal bebekten sonra Alparslan bebekte şehit torunu olarak Sakaryalı Şehit ve Gaziler ailesine katılmış oldu.

Şehit Piyade Er Tamer Dost’un kızı Ada ve şehit Jandarma Teğmen Ahmet Tarım’ın kızı Hayal babalarının şehit olmalarının ardından dünyaya gelirken, Alparslan bebek de şehit torunu olarak dünyaya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: