Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Şu anda Türkiye’de artık vatandaş konuşuyor. Bizim bu saatten sonra bir şey söylememizin kıymeti yok.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Şu anda Türkiye’de artık vatandaş konuşuyor. Bizim bu saatten sonra bir şey söylememizin kıymeti yok. Akşam vatandaşımızın son sözünü bütün Türkiye olarak öğrenmiş olacağız" dedi. Bozdağ, memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde seçim sandıklarını gezerek, oy kullanan vatandaşlara ve sandık görevlilerine yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Bozdağ, Akdağmadeni Güneyli İlkokulu'nun çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Mart yerel seçim çalışmaları boyunca adayların ve liderlerin konuştuğunu ifade etti. Sandıkta demokrasinin gereği milletin iradesini ortaya koyacağını ifade eden Bozdağ, "Ben öncelikle seçimlerin milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçimin bütün Türkiye’de huzur, güvenlik içerisinde geçmesini öncelikle temenni ediyorum. Seçimleri Türkiye bugüne kadar gayet güvenlikli bir şekilde yaptı, sağlıklı bir şekilde yaptı. Herhangi bir sorun yaşanmadı. Dilerim ki bu seçimde de herhangi bir sorun yaşanmaz. Demokrasinin en güzel öngördüğü şekilde demokratik yarış sandıkların açılmasıyla sonuçların ortaya çıkmasıyla noktalanır. Hayırlı olsun diyorum" dedi. - Söz vatandaşta Bugünden itibaren söz hakkının vatandaşta olduğunu vurgulayan Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti: "Şu anda Türkiye’de artık vatandaş konuşuyor. Bizim bu saatten sonra bir şey söylememizin kıymeti yok. Akşam vatandaşımızın son sözünü bütün Türkiye olarak öğrenmiş olacağız. Benim gözlemlerim daha doğrusu Türkiye’de vatandaşımızın AK Parti’ye dönük büyük bir teveccühü var. Büyükşehir belediyelerinde il, belde belediyelerinde, İl genel meclis üyelerinde, belediye meclis üyeliklerinde, AK Partili adayların büyük bir başarı elde edeceğine yürekten inanıyorum." Bozdağ, daha sonra Saraykent ve Sorgun ilçelerindeki okullara da giderek, sandıkları gezdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: