Adalı: Transfere başlayalım

Şevki Adalı, tedavisi Antalya'da devam eden Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura'yı yoğun bakımda ziyaret etti.

Hafta başı kalp ve böbrek yetmezliğinden çift ameliyat geçiren Tevriz Dura, eşi Necla Dura'dan aldığı böbrekle hayata tutunmaya çalıştı. Ailesinin, dostlarının ve Adanaspor Camiası'nın duasını alan Dura her geçen gün sağlığına kavuşmaya bir adım daha yaklaşıyor. Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Şadi İşoğlu ve Mustafa Yosun gerek hastanede gerekse hastane dışında Dura’yı yalnız bırakmadılar. Her türlü sorumlulukta öne çıkan isimlerdi.

Tedavisi Antalya'da devam eden ve yoğun bakımda olan Adanaspor'un namıdeğer Dede'si Tevriz Dura'ya sürpriz ziyaret Şevki Adalı tarafından gerçekleşti. Kaldığı hastaneye gelen Şevki Adalı, Dura'ya geçmiş olsun dileklerini yeniledi. Yaptığı açıklamada: “Biz Adanasporluyuz. Yeni sezon öncesi transfer için gerekeni arkadaşlarımız yapacaklardır.”

Reklam
Reklam

Önümüzdeki (TB3L) Türkiye Basketbol 3. Ligi basketbol sezonu için ise kibriti çaktı. Adanaspor Basketbol Takımı'nı önümüzdeki günlerde hareketli saatler bekliyor. Kulüp Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Hikmet Gülfil, Mustafa Yosun, Hasan Şadi İşoğlu, İbrahim Mencik, Saim Dura ve Uğur Üzer tarafından transfer komitesi oluşturuldu. Komite haftaya mesailerini Adanaspor Kulübü'ne bolca ayıracaklarını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: