Adalı’dan Dura’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Adalı Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Serdal Adalı, bir süre önce rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan ve...

Adalı Holding Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Serdal Adalı, bir süre önce rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan ve yeniden sağlığına kavuşan Anaspor Kulüp Başkanı Tevriz Dura’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

9 Mayıs’ta Bursa’da organize edilen; ‘Türkiye Basketbol 3. Ligi Finalleri’nde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve burada yoğun bakıma alınan, sağlık durumundaki iyileşmenin ardından da Adana’ya getirilen Tevriz Dura’ya geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Söz konusu ziyaretçiler arasında bir dönem Adanaspor çatısı altında yöneticilik yapan Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı da Dura ile bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kulüp Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Adalı, “Bana ilk Tevriz Başkan’ın rahatsızlandığı söylendiğinde maç atmosferi ile yaşanan rahatsızlık sandım. Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Tevriz Dura da, rahatsızlığı nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen dostlarının kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunup, telefonla durumu hakkında bilgi aldığını anlattı. “Tüm bunlar bana büyük moral oldu” ifadesini kullanan Dura, “Büyük Adanaspor ailesinde ise hemen hemen gelmeyen hiç kimse kalmadı. Hepsine minnettarım. Bugünde beni ziyarete gelen Sayın Serdal Adalı’ya ve Adalı ailesine teşekkür ederim. Hastalandığım günden bu güne kadar Adalı ailesi tarafından devamlı takip edildim ve soruldum. Gönlüm isterdi ki Serdal Başkan’nın hasta ziyaretine değil de, şampiyonluk ziyaretine gelsin ama olmadı. Kısmet değilmiş” diye konuştu.

Önümüzdeki sezon Adalı ailesinin de kendilerine destek vermesi halinde çok güçlü bir takım kurup, bu sefer işi şansa bırakmak istemediklerinin altını çizen Tevriz Dura, konuşmasını da şöyle sürdürdü; “Tabi önce benim sağlığım ön plana gelir. Çok kısa bir süre içinde böbrek nakline gideceğim. Yüce rabbim izin verirse daha sağlıklı bir şekilde uzun yıllar Adanasporumuza hizmet etmek istiyorum. Ben yatakta dahi olsam Adanaspor Kulübü’nü yönetmeye devam edeceğim. Çünkü benim hayattaki tek amacım, tek sevdiğim Adanaspor ve turuncu-beyaz renkler.” Öte yandan İzmir Adanalılar Derneği Başkanı Arif Kayakşu, kulüp yönetim kurulu ve taraftarlar ziyarette Dura’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine moral vermeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: