Adam&Eve Hotels: Bir yeryüzü cenneti

Adam&Eve’in kendisini sınıflandıracak, kategorize edecek yıldızı yoktur.

Adam&Eve, "bir yeryüzü cenneti” hayalinin, Akdeniz’in Highclass Dizayn oteli olarak yaratılmış halidir. Misafirlerine tüm saflığıyla, berraklığıyla bir hayat tarzı sunmayı arzulayan oteli şu kelimelerle özetleyebiliriz: Çekici, Yaratıcı, Seçici…
“Özel Sınıf” kategorisinde, kendini yıldızsız olarak konumlayan, tasarım ödüllü Adam&Eve’de hizmet ve tatil anlayışı da diğer otellerden farklıdır. Adam&Eve’de, zevk sahibi konukların memnuniyeti için üst düzey, yaratıcı tatil tasarımı yapılmaktadır.
**Odalar**
64 m²’lik dizayn odalardan 1000 m²’lik özel suite’e Adam&Eve’de hangi odada ya da villada kalırsanız kalın, benzersiz bir deneyim sizi bekliyor.
**Atrium**
Atrium, 22 metre tavan yüksekliğinde, 175 metre uzunluğunda, 5×5 cm boyutunda 4.980.000 küçük ayna ile donatılmış muhteşem bir mekan. Akdeniz, Asya ve Osmanlı mutfağının en seçkin restoranları, 4 bar, 8 mağaza, Bluetooth; dünyanın en uzun barı da Atrium’un içinde bulunuyor. Geceleri ışık şovları ve ünlü DJ’lerle büyük, muhteşem bir parti mekanı sizi bekliyor.
**SPA**
EdenSpa, kişisel zevklere uyarlanabilir sıra dışı konseptleri ile SPA sektöründe bir yenilik olan her biri 125 m² teraslı, süs havuzlu 10 adet SPA Suitlerinde özel hamam, sauna, özel yataklar, plazma TV, jakuzi ve terapi yatakları ile özel müzik yayını eşliğinde ayrıcalığınızı hayallerinizin ötesine taşır.
Siyah ve beyazın dengesi ile saflığın sembolü olan yansıma noktasında, misafirlerine sıra dışı yaklaşımlar ile huzur dolu, arınmış bir ruh için güncel yaşamın karmaşasından uzak “saflığı” yaşayabileceğiniz bir ortam sağlar.
**Adam&Eve “En’leri” ile de görülmeye değer:**
10.000 m² alanı, olağanüstü genişliği ve yüksekliği ile sizi dünyanın en geniş lounge’u bekliyor.
Eğlencenin ve ışık selinin içinde Bluetooth barda içkinizi yudumluyorsunuz; 96 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun barındasınız.
Eğer “Dizayn” bir odada kalacaksanız, o bile dünya standartlarının çok üzerinde bir genişliğe sahip, her biri aynı zamanda kişisel SPA özelliği taşıyan dizayn odalarımız tam 64 m². Burası dünyanın en büyük odası.
Biraz serinlemek istiyorsunuz, işte iki olimpik havuzu kapsayan büyüklüğü ile dünyanın en uzun havuzu tüm ihtişamı ile karşınızda.
Tatil denildiğinde akla gelen; deniz, kum ve güneşi eğlence ile birleştirmeyi hedefleyen Avrupa’nın ve Dünyanın “En İyi Dizayn Oteli” Adem&Eve birbirinden konforlu villaları ve göz kamaştıran dizayn anlayışıyla tam 469 adet lüks odayı hizmetinize sunuyor.
Siz de beyazın berraklığı, şeffaf dokunuşların hafifliği, ışıkta sınırsız renk kuşağı sunan odalarda, Jolly Tur ayrıcalığı ile rüya gibi tatil geçirebilirsiniz.
Antalya Belek’te bulunan bu rüya otelde konaklamak için 444 0 644 no’lu çağrı merkezimizden müşteri temsilcilerimize ulaşabilir veya [ ****](http://www.jollytur.com/oteller/628/Erken_Rezervasyon/Adam-Eve-Hotels/Adam-Eve-Hotels-erken-rezervasyon-fisatlari.html) u ziyaret edebilirsiniz.