Adana Akdeniz oyunlarına hazırlanıyor

Aldırmaz’ı ziyaret ederek, 2013’te yapılacak Akdeniz Oyunları için destek istedi.

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, 2013’te yapılacak Akdeniz Oyunları için destek istedi.

Durgun su sporları ve binicilik yarışları ile bazı salon sporları müsabakalarının Adana’da yapılacağını anımsatan Bekir Korkmaz, “Adana’nın spor altyapısı ve birikimini önemsiyoruz. Altyapı çalışmaları konusunda sizin desteğiniz çok önemli” dedi.

Bekir Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin engellilerle ilgili yaptığı çalışmaların da taktir edildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, Akdeniz Oyunları’nın Adana’da yapılacak müsabakalarının sorunsuz olması için tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Adana’nın spor ve sanat konusunda önemli bir birikime sahip olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Biz oyunların yapılabileceği saha ve salonlardaki çalışmalarda her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da desteğimiz artarak sürecek. Bizim için gençlerin spor yapması çok önemli. Gençler, engeliller ve hanımlar önceliğimiz” şeklinde konuştu.

Bekir Korkmaz’ın Zihni Aldırmaz’ı ziyaretine Akdeniz Oyunları Halkla İlişkiler Sorumlusu Funda Özyurt da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: