Adana Barosu'ndan ÇÜ Rektörü Kibar'a Ziyaret

Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

Rektör Kibar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adana'nın önemli sorunlarının çözümünde üniversitenin ciddi anlamda Adana'ya katkı sağlayacağını bildirdi.

Tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade eden Kibar, "Üniversiteye yeşil alan kazandırmak için peyzaj bölümüne çalışma yapmalarını söyledim. Hukuk Fakültesi şu an İletişim Fakültesi içerisinde hizmet veriyor, ancak yeni bir bina yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Baro Başkanı Erbek ise, iyi, kaliteli ve donanımlı öğrencilerin yetişmesinin Adana ve Türkiye'ye moral ve güç vereceğini anlatarak, "Adana ortak sevdamız olmalıdır, biz bu kenti seviyor ve burada hayatımızı idame ettiriyoruz. Birimizin başarısı aslında tüm Adana'nın başarısı olmalıdır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: