Adana Botaş: 61 - Homend Antakya Belediyesi: 68

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 12. hafta maçında Homend Antakya Belediyesi, Adana Botaş’ı deplasmanda 7...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 12. hafta maçında Homend Antakya Belediyesi, Adana Botaş’ı deplasmanda 7 sayı farkla 61-68 yendi.

Karşılaşmanın ilk çeyreği Homend Antakya Belediyesi'nin 13-18 üstünlüğü ile geçildi. Maçın ikinci periyodunda ise üstünlüğünü koruyan Homend Antakya Belediyesi ilk yarıyı 6 sayı önde kapattı (32-38).

Maçın üçüncü çeyreğinde Adana Botaş rakibi Homend Antakya Belediyesi karşısında sayı bulmakta zorlandı ve son periyoda 59-47 geride girdi. Maçın final periyodunda Adana temsilcisi aradaki farkı kapatmak için yoğun çaba harcasa da bunda başarılı olamadı ve Homend Antakya Belediyesi maçı 61-68’lik skorla kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: