Adana Botaş, Euro Cup’ta Dunav 8806’yı Konuk Ediyor

Adana Botaşspor Euro Cup’ın ikinci maçında Bulgaristan ekibi Dunav 8806 ile karşılaşacak. Karşılaşma Perşembe günü...

Adana Botaşspor Euro Cup’ın ikinci maçında Bulgaristan ekibi Dunav 8806 ile karşılaşacak. Karşılaşma Perşembe günü saat 19.00’da Adnan Menderes Spor Salonunda oynanacak. Euro Cup maçı öncesinde Türkiye Kadınlar Birinci Ligin ilk iki haftasında aldığı galibiyetlerle Adanalıların yüzünü güldüren Botaşspor’da moraller yerinde. Avrupa kupalarında geçmiş yıllarda başarılı dönemlere imza atan Adana Botaşspor başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor.

Adana Botaşspor’un Genel Menajeri Abdullah Kutlu ligde iki maçı kazandıklarını belirterek, “Botaşspor her zaman için hedefi olan bir kulüptür. Takımın mazisine baktığımızda Avrupa kupalarında başarılı dönemlere imza atmıştır. Bu sezonda başarılı olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.” dedi. Dunav 8806 maçı öncesinde kırmızı beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Abdullah Kutlu, “Perşembe günü Bulgaristan’ın güçlü ekiplerinden Dunav ile karşı karşıya geleceğiz. Her zaman olduğu gibi bu maçta da Adanalıları salonda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bu önemli karşılaşmada salonu doldurarak bize destek vermeleri oyuncularımızı daha çok motive edecektir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Bahadır Genel Menajer Kutlu’yu makamında ziyaret etti. Ogün Bahadır gerçekleştirdiği ziyarette Kutlu’ya Avrupa kupası maçında başarılar diledi. Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: