Adana Botaş, Galatasaray’ı Konuk Ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Adana Botaşspor, evinde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı konuk...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Adana Botaşspor, evinde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı konuk ediyor.

Çalışmalarını Antrenör Olcay Orak yönetiminde sürdüren kırmızı beyazlılar da moralle yerinde. Baş Antrenör Orak, “Takım olarak hafta içindeki idmanlarımız çok iyi geçti. Galatasaray karşısında oynayacağımız iyi oyun ile kazanmak istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada Adanalılar bizleri yalnız bırakmasın.” şeklinde konuştu.

.
Adana Botaşspor’un alt yapısında yetişen Pelin Derya Bilğiç “Avrupa ve ligde güzel bir çıkış yakaladık. Yarın evimizde Galatasaray ile karşı karşıya geliyoruz. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Galatasaray karşılaşmasına çok iyi motive olduk ve takım olarak da kazanacak güce sahibiz. Galatasaray karşısında her zamanki gibi en büyük destekçimiz olan taraftarımız bizleri yalnız bırakmayacaktır. Yarın 14.30’da Menderes Spor Salonunda Adanalıları yanımıza görmek istiyoruz. Taraftarımız karşılaşma boyunca bizleri desteklemesi gerçekten çok önemli. Onların desteği ile Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: