Adana Botaş galibiyete uçtu

FİBA "EuroCup"da mücadele eden Adana Botaşspor grupların son maçında Dunav 8806 ile karşılaşacak.

Bugün hava yolu ile İstanbul'a giden Adana Botaş oradan da Bulgaristan'a geçecek. Adana Botaş evinde Dunav'ı 84-80 mağlup etmişti. Sayı avantajını elinde bulunduran Adana Botaşspor, Adana'ya galibiyetle dönme peşinde.

Dunav 8806 - Adana Botaş karşılaşması 22 Kasım Perşembe günü Ruse'de 18:30'da start alacak.

Abdullah Kutlu "Oyuncularımıza Güveniyorum"

Adana Botaşspor'un Genel Menajeri Abdullah Kutlu yaptığı açıklamada: "Dunav 8806 karşılaşması takım olarak bizim için çok önemli. Oyuncularımız Adana da ki hazırlıklarını tamamladı. Bulgaristan'ın Ruse şehrinde de son çalışmalarımızı yaparak hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Dunav 8806'ı Adana'da 84-80 mağlup ettik. Takım olarak kendi oyunumuzu oynadığımız taktirde yine kazanan biz oluruz. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyor ve başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: