Adana BOTAŞ Yeni Sezona Bergama'da Hazırlanacak

 Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Adana BOTAŞ, yeni sezon hazırlıkları için İzmir'in Bergama ilçesine gitti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Adana BOTAŞ, yeni sezon hazırlıkları için İzmir'in Bergama ilçesine gitti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, başantröner Aziz Akkaya yönetimindeki Adana BOTAŞ kafilesi havayolu ile İzmir’e hareket etti. Bergamada 17 Eylül’e kadar kondisyon ve taktik çalışmalarını yapacak olan Adana BOTAŞ daha sonra 18–23 Eylül tarihleri arasında Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi BGD, Beşiktaş ve Konak Belediyesi’nin de yer alacağı "1.Galenos Cup" turnuvasına katılacak. Takımın genel menajeri Abdullah Kutlu, yeni sezon çalışmalarının ilk bölümünü Adana’da tamamladıklarını belirterek, "İkinci etap olarak Bergama’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz, kamp dönemini iyi bir şekilde değerlendirerek sezona iyi bir başlangıç yapmaktır" ifadeleri kullandı. Bu arada Adana BOTAŞ’ın Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden transfer ettiği ve 1 yıllık anlaşma sağladığı Bahar Öztürk sağlık kontrolünden geçti. ABD doğumlu 29 yaşındaki 1.83 boyundaki Öztürk, forvet pozisyonunda oynuyor. Öztürk, sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Adana BOTAŞ’ı tercih ettiğim için çok mutluyum. Adana BOTAŞ çok büyük bir camia ve geçmişte büyük başarılara imza attığını biliyorum. Bizler de takımı hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Kamp döneminde iyi çalışarak ligde ve Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz