Adana BOTAŞ'ta Galibiyet Sevinci

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (F) Grubu'nda Bulgaristan'ın Dunav 8806 Takımı'nı 84-80 yenen Adana BOTAŞ'ta galibiyet sevinci yaşanıyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (F) Grubu'nda Bulgaristan'ın Dunav 8806 Takımı'nı 84-80 yenen Adana BOTAŞ'ta galibiyet sevinci yaşanıyor.

Başantrenör Olcay Orak, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak istedikleri savunmayı sadece ikinci devre yapabildiklerini söyledi.

Bu tür takımlara karşı savunma yapmakta zorlandıklarını anlatan Orak, "Bizim uzunlarımız 5'e 5'te daha iyi oynayan ağır uzunlar. 3 sayılık basket atabilen uzunlara karşı maalesef sıkıntı çekiyoruz" dedi.

Orak, iyi bir galibiyet aldıklarını ancak yeterli olmadığını belirterek, "4 sayılık bir avantajımız var. Deplasmanda yapacağımız maç büyük önem taşıyacak. Çünkü onlar da gruptan çıkmak istiyor. Umarım önümüzdeki maçlarda hatalarımızı düzeltip galibiyetlere devam ederiz. Gruptan iyi bir sıra ile çıkıp, ilk 16 içinde iyi bir eşleşmeye kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Kaşık / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: