Adana B.Şehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü’ye seyyar satıcıdan isyan

Eşyaları zabıta tarafından elinden alınan seyyar satıcı,beni bu işi yapmaya mecbur bırakan utansın,ben hırsızlık yapmıyorum dedi.

ADANA(İkrarhaber)-Adana Kenan evren bulvar üzeri,groseri marketin önünde küçük bir tezgahta ,mısır satarak geçimini sağlamaya çalışan Sevim Keskin adlı vatandaş,Adana Büyük Şehir zabıta memurlarının hışmına uğradı.

Akşam üzeri saat 20:15 sularında zabıta memurlarının hışmına uğrayan Sevim Keskin adlı seyyar satıcıya yapılan agır hakaretlere vatandaşlar tepki gösterirken,hakaret edilerek eşyaları elinden alınan seyyar satıcı,sinir krizi geçirdi.

Üç çocuğu olduğunu açıklayan Sevim Keskin,eşyalarının elinden alınması ve hakaretleri hazmedemiyordu. Beni bu işi yapmaya mecbur bırakan yöneticiler utansın,ben hırsızlık yapmıyorum,hayatta kalma mücadelesi veriyoruz,diyerek ağlıyor ve sinir krizi geçiriyordu.

Reklam
Reklam

Orada bulunan Polis memurları tarafından teskin edilmeye çalışılan Sevim Keskin adlı seyyar satıcı,zabıta memurlarının tavır ve tutumunu eleştirerek,ban bu hakaretleri yapacak kadar ben ne yaptım onlara,neden acımasızca eşyalarımı savurdular ve malzemelerimi alıp gidiyorlar diye soruyordu.

Seyyar satıcı adeta çılgına dönmüşcesine ağlıyor ve haykırıyordu. Hırsızlıkmı yapayım,Sözlü’nün zabıtaları geliyor tablamızı alıyor,geliyor eşyamızı alıyor,neden hep benimle uğraşılıyor,çocuklarımın nafakasını mısır satarak üç beş kuruş almaya çalışıyorum.Ülkede ac yok diyenler utansın,ekmeği bulamıyoruz.Dişimle tırnağımla çocukları geçindirmek için mücadele ettiğini söylüyor.

Satmış olduğu mısır tezgahını zor kullanarak,hakaretlerle elinden alan zabıta memurlarına ateş püsküren Sevim Keskin adlı seyyar satıcı,hıçkırıklarla ağlarken,Adana Büyük Şehir belediye başkanı Hüseyin Sözlü’ye göndermede bulunarak, İş verdiler'de, benmi yapmadım? İkide bir gelip benimle uğraşıyorlar,diyerek ağlıyordu.

Sevim Keskin,i teskin etmeye çalışan polis memurları ve vatandaşların zabıta memurlarının sergilemiş oldukları tavırları eleştirdikleri görüldü.

Reklam
Reklam

Sevim Keskin,üç çocuğunun olduğunu onlara bakmakla yükümlü olduğunu ,ancak bu işi yapmaya mecbur kaldıklarını haykırırken,Belediye başkanı Hüseyin Sözlü burada herkesin belediye başkanı,neden benimle uğraşıyorlar.Uğraşıyorlarsa,olanak tanısınlar,kocam işsiz,iş versinler,bu işi yapmama gerek kalmaz diyerek ağlıyordu.

Ambulans,sağlık ekiplerinin olay mahaline gelerek,seyyar satıcı Sevim Keskin,hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: