Adana Btü İftar Yemeğinde Buluştu

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Nezihe Yalvaç Otelcilik...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Lisesi Defne Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunun önemini vurgulayan Rektör Ersoy, “11 ayın sultanı Ramazan birlik, dayanışma ve kardeşlik ayıdır. Bizde bu kapsamda sizlerle bu sıcak atmosferde beraber iftar açmak istedik. Hızla büyüyen ailemizde idari personelimizden, rektör yardımcımıza kadar, gelişe bilmek, büyümek için canı gönülden çalışmakta olduğunuzu görmek beni oldukça heyecanlandırıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Adana BTÜ ailesinin ilk iftar yemeği olduğunu ve bu yemeğin geleneksel hale geleceğinin altını çizen Rektör Ersoy, şöyle devam etti:

“Kurulma aşamasında olmamıza rağmen çalışmalarımız aksatılmadan ilerliyor ve hızla büyüyoruz. Üniversitemizin aile fertleri ile ilk kez düzenlediğimiz iftar yemeğimizin gelecek Ramazan aylarında da geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ayrıca bu Ramazan ayının ve iftarımızın bizim için önemi oldukça büyüktür. Çünkü Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak; ilk Ramazan ayımız ve ilk iftarımız. Nice Ramazan aylarında tekrar bir arada olmayı temenni ediyorum."

"Üniversitemizde çok güzel renkler oluşmaya başladı" diyen Rektör Ersoy şunları kaydetti:

"Ülkemizin her bir köşesinden arkadaşlarımız geliyor. Biz her gün büyüyen bir aile olduk. Ben rektör olabilirim. Ama önce sizlerin ağabeyiyim. Saygı ve sevgi çerçevesinde uzun yıllar birlikte çalışacağız.

Sevgili dostlar; geldiğiniz için, birlikteliğimiz, birlikteliğiniz için, şu zor günlerde yüreğinizi ortaya koyduğunuz için, hepinize teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: