Adana Btü ‘tanıtım Günleri’nde Öğrenci Adaylarıyla Buluştu

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, bazı veli ve...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, bazı veli ve öğrencilerin, üniversitelerini ‘özel’ üniversite zannettiklerini belirterek, “Tanıtım Günleri’nde stant açarak hem kendimizi anlatma, hem de merak edilenleri cevaplama fırsatı bulduk” dedi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Çukurova Yükseköğretim Tanıtım Günleri’ Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Aralarında devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerinin yanı sıra meslek yüksekokullarının da bulunduğu 33 üniversitenin stant açtığı ‘Tanıtım Günleri’nde, öğrenciler hayallerindeki üniversiteleri tanıma fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Adana’nın yeni üniversitesi Adana BTÜ de Tanıtım Günleri’nde yer alarak, hem kendini tanıttı hem öğrenci adaylarının sorularını yanıtladı.

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, üniversitenin standında yaptığı konuşmada, “Böyle önemli bir organizasyonda bulunmaktan dolayı mutluyuz. Hedeflerimizi anlatmak, merak edilenleri cevaplamak için buradayız” diye konuştu. Bazı öğrencilerin ve velilerin Adana BTÜ’yü ‘özel üniversite’ olarak bildiğini söyleyen Ersoy, organizasyon sayesinde kendilerinin Adana’nın ikinci devlet üniversitesi olduklarını anlatma şansı bulduklarını kaydetti. Ersoy, “Tanıtım günleri boyunca kendimizi en iyi şeklide ifade etmeye, eğitim programlarımızı ve olanaklarımızı değerli öğrencilerimize anlatmaya çalışacağız. Gençlerimizi üniversitemize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ersoy, standı ziyaret eden öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra, üniversiteyi tanıtıcı materyallerin olduğu çantalardan hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: