Adana Btü’de Bayram Heyecanı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) bayramlaşma programı akademik ve idari personelin yoğun katılımı...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) bayramlaşma programı akademik ve idari personelin yoğun katılımı ile rektörlük binasında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programı öncesinde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy ardından personel ile bayramlaştı.

Konuşmasında bayramların birlik, beraberlik, dostluk duygularını ve aile bağlarını güçlendirdiğini vurgulayan Rektör Ersoy, "Adana BTÜ ailesi olarak çıktığımız bu yolda sizlerle hep ilkleri yaşayacağız. Ne yaparsak yapalım hep ilklere imza atacağız. İlk Ramazan'ı, ilk kandili, ilk bayramı, ilk sanatsal etkinliği, ilk bilimsel çalışmayı. Bu ilkler sizleri ve beni oldukça heyecanlandırıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Ersoy personele, "Şimdi hepiniz içinizden neden erken bayramlaşıyoruz diye soruyorsunuzdur. Biliyorsunuz arkadaşlar, üniversitemizin bütçe görüşmeleri sebebiyle ilgili daire başkanlarımızla yarın Ankara’ya gidiyoruz. Ben sizlerle bayramlaşmadan gitmeyi istemedim. Hepinizin tek tek elini sıkıp dualarını alalım ki işlerimizde hayırlı gitsin. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeği, önce ülkemize sonra da bizlere nasip etsin. Ramazan Bayramınız rahmet ve şefkatle, ailenizle huzur içerisinde geçmesi dileğiyle kutlu olsun" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: