Adana BTÜ'den Öğrencilere Burs Imkanı

Yaklaşan üniversite tercih zamanı sebebiyle tanıtım çalışmalarına hız veren Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana...

Yaklaşan üniversite tercih zamanı sebebiyle tanıtım çalışmalarına hız veren Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ), Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, dershane ve özel okul temsilcileriyle bir araya geldi.

Yeşiloba Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıya Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Üniversite Genel Sekreteri Osman Arık’ın yanı sıra Adana’da faaliyet gösteren çeşitli dershane ve okulların kurucuları ile rehberlik görevlileri katıldı.

Toplantıda konuşan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, üniversite tercih aşamasında öğrencilerin yaşamlarını yönlendirecek kararı vereceklerine değindi. Öğrencilerden bilinçli hareket etmelerini isteyen Rektör Ersoy, "Adana BTÜ olarak hedefimiz, uygulamalı eğitimler ve etkin stajlar ile piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücünü yetiştirmektir. Genç ve dinamik akademik kadromuz ile öğrencilerimizi bekliyoruz. Kaliteli ve etkin bir üniversite eğitiminin yanı sıra Adanalı iş adamlarımızın katkıları ile tüm öğrencilerimize, başarı sıralamalarına göre, 1500 liraya kadar burs imkanı sunuyoruz. Öğrencilerimiz, üniversitemizin tüm olanaklarını web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirler." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: