Adana BUGİAD Diyarbakır'a Kardeşlik Köprüsü Kurdu

Adana Burç Mezunları Girişimci İş Adamları Derneği (Adana BUGİAD), Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü kurdu.

Adana Burç Mezunları Girişimci İş Adamları Derneği (Adana BUGİAD), Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü kurdu. Adana BUGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, başkan Emrah İlbilgi önderliğindeki yönetim kurulu üyelerinin, Kurban Bayramı'nda topladıkları yardımları Diyarbakır'daki Burç Okulları'nın kardeş okul velilerine ulaştırdığı belirtildi. Hem Adana, hem de Türkiye'nin dört bir tarafındaki mezunlarının gönderdiği kurbanları dernek olarak Diyarbakır'da kestirerek, Burç Okulları'nın kardeş okul velilerine yardım olarak ulaştıran dernek üyelerinin, yapılan bu çalışmayla kardeşlik köprüsü kurdukları ifade edildi. Sosyal barışa hizmet etmek için burada olduklarını belirten dernek yetkilileri, "Buradaki kardeşlerimize et dağıtmak için geldik. Etin miktarından ziyade bizim burada bulunmamızın amacı sosyal barışa destek adına hizmet etmek. Bugün bizim de barış ve esenlik adına küçük de olsa bir katkımız olduğunu düşünüyoruz. Yapılan bu tür organizasyonlar ve hizmetleri Allah kabul etsin. Buradaki kardeşlerimizle buluştuk, bayramlarını kutladık" ifadeleri kullandılar. Bir sonraki kurban bayramı için hedeflerini şimdiden belirleyen Adana BUGİAD yetkililerinin, gelecek yıl hem yurtdışında, hem Türkiye'de birer kardeşlik köprüsü kurmak istedikleri kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: