Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz,Çatalan Içme Suyu Tesislerini Inceledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çatalan içme suyu artıma tesislerini ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çatalan içme suyu artıma tesislerini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediysinden yapılan açıklamaya göre, Aldırmaz Çatalan içme suyu arıtma tesislerinde incelemelerde bulunduğu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çatalan suyunun çok kaliteli olduğunu ifade eden Aldırmaz, "Çatalan suyu hiç işlem yapılmadan bile tüketilebilecek özelliklere sahip. Buna karşın biz arıtma ve filtreleme işlemlerinden geçiriyoruz. Adana'ya en kaliteli suyu veriyoruz. Tüm amacımız Adanalı'nın en iyi, en sağlıklı ve en kaliteli suyu içmesidir" dedi.

Reklam
Reklam

Aldırmaz, 24 saat görev yapan Çatalan içme suyu arıtma tesisleri personelinin Adanalıya hizmet için fedakarca çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Ancak vatandaşlarımıza da görev düşmektedir. Çatalan tesislerindeki personelimiz titiz bir şekilde çalışarak en iyi suyu şehre vermektedir. Özellikle apartmanlarda oturan Adanalılar da depolarını ve tanklarını temiz tutmaya dikkat etsinler. İçme suyunun kalitesini düşürmesinler. Damacana suyunun kalitesinin tartışıldığı şu günlerde şişe suyu kalitesindeki Çatalan suyunu rahatlıkla içebilirler."

ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz de Aldırmaz'ın ziyareti sırasında kendisine eşlik etti.

Muhabir: Adana

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: