Adana Büyükşehir Belediyesi Sodes Gençlik Merkezi Açılışı Yapıldı

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı çerçevesinde hazırlanan Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi’nin açılışı düzenlenen...

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı çerçevesinde hazırlanan Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'nun yanında yapılan Gençlik Merkezi'nin açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırma kesti. Kurdele kesiminin ardından konuşan Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, "Gençlerin kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunacak, spor yapmalarını sağlayacak tesisler oluşturmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz kültür ve sanat eğitimi alması, spor yapması için SODES projesi kapsamında hazırlıklarını tamamladığımız Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nin bugün açılışını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gençlik Merkezi'nde 196 gence düzenli olarak spor, sanat ve kültürel eğitimlerin verileceğini aktaran Başkan Vekili Aldırmaz, "Gençlerimiz boş zamanlarını değerlendirirken geleceğe daha hazır bireyler olarak yetişecek ve kötü alışkanlıklardan, olumsuz ortamlardan uzak duracaktır" dedi.

Gençlik merkezinde göçle gelen, ekonomik olanakları kısıtlı olan ve engelli gençlerin eğitim almasına öncelik verileceğini aktaran Başkan Vekili Aldırmaz, keman, piyano, fotoğrafçılık, grafik tasarımı, tiyatro, modern dans, bisiklet gibi kursların verileceği ve gezi ile seminerlerin düzenleneceğini söyledi.

Aldırmaz'ın konuşmasının ardından açılışa katılanlara müzik dinletisi sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: