Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Gezici Sineması Iğdır'da

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin gezici sineması Iğdır'a geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin gezici sineması Iğdır'a geldi.

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan, 38 il 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip, 36 milyon insanla buluşmayı hedefleyen Altın Koza Gezici Sineması, Iğdır'da yoğun ilgi gördü. Iğdırlılar, gezici sinema etkinliğinde, "Memleket Meselesi" adlı filmi izledi.

Altın Koza Gezici Sinema Tırı Koordinatörü Adem Akgüloğlu, "Adana Altın Koza Film Festivali ekibi olarak 61 nokta, 38 il ve ilçede etkinlik yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamada dün Kars Sarıkamış'taydık, yarın ise Van'ın Erciş ilçesinde olacağız. 60'ıncı günün sonunda 17 Eylül'de Altın Koza Film Festivali'nde buluşacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fethullah Yaman / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: