Adana Demirspor-Bucaspor Soyunma Odaları

Süleyman CÜZDAN/ADANA, "Oyun olarak hak ettiğimiz sonucu bulduğumuzu söyleyebilirim. Tabi bu oyunun karşılığı farklı bir sonuç olabilirdi. Üretilen bunca pozisyon var.

Süleyman CÜZDAN/ADANA, "Oyun olarak hak ettiğimiz sonucu bulduğumuzu söyleyebilirim. Tabi bu oyunun karşılığı farklı bir sonuç olabilirdi. Üretilen bunca pozisyon var. Biraz daha acı çekmeden sonucu bulmuş olsak çok daha mutlu olacağız. Çünkü yıpranıyoruz, yoruluyoruz. Ama hem hücum anlamında, hem savunma anlamında oyuncularımın göstermiş olduğu gayreti son derece anlamlı buluyorum. Bunu samimi duygu olarak söylüyorum ilk günden bugüne gelinen nokta içerisinde ayakta alkışlanacak bir performans gösterdiklerini düşünüyorum takım olma yolunda. Bu taraftara, bu şehire, siz sevenlerine bu heyecanı veren oyuncularım çok büyük bir övgüyü hak ediyorlar. Oynanan oyundan ve alınan sonuçtan son derece mutluyum."
BUCASPOR: "DURAN TOPTAN GOL YEDİK"
Bucaspor teknik sorumlusu İlker Seven ise, "Biz buraya gelirken yeni bir yönetim kurulumuz geldi. Teknik heyet değişikliğine gidildi. Adana Demirspor'un gücü belli, 70 dakika oyunu hemen hemen tuttuk. Başa baş mücadele ettik. Fakat duran topdan yediğimiz gol ile mağlup duruma düştük. Futbolcu kardeşlerimiz bugün iyi mücadele etti. Yeni yönetime yeni bir galibiyet ile hoşgeldin demek istiyorduk ama olmadı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: