Adana Demirspor, Gaziantepspor'dan Çetin Güngör'ü Aldı

Bank Asya 1. Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Gaziantepspor’dan sağ bek Çetin Güngör’ü 2 yıllığına...

Bank Asya 1. Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Gaziantepspor’dan sağ bek Çetin Güngör’ü 2 yıllığına renklerine bağladı.
Kendisini Adana Demirsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Çetin, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Adana Demirspor’un çok köklü bir kulüp olduğunu aktaran Güngör, “Tarihinde önemli başarılara imza atan yeni kulübümde başarılı olacağıma inanıyorum. Coşkulu taraftarımızın önüne çıkacağım için şimdiden heyecanlanıyorum. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek Demirspor’u hak ettiği süper lige çıkarırız.” dedi.

Reklam
Reklam

Futbola, Beşyüzevlerspor’da başlayan 22 yaşındaki Çetin Güngör, daha önce Galatasaray, Şanlıurfaspor ve Gaziantepspor formaları giydi. Çetin, mavi-lacivertlilerin Bolu Termal Otel’deki kampına katılarak çalışmalara başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: