Adana Demirspor Hüseyin Cimşir'i Transfer Etti

Bank Asya 1. Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor, Bursaspor’un orta saha oyuncusu Hüseyin Çimşir ile...

Bank Asya 1. Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor, Bursaspor’un orta saha oyuncusu Hüseyin Çimşir ile 1 yıllığına anlaştı.

Demirspor Başkanı Önder Serin ile birlikte kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan mukaveleyi imzalayan Hüseyin Cimşir, “Adana Demirspor’da olmak çok güzel. Camiamız, taraftarımız ve takımımıza yakışan oyun anlayışıyla sahada çok büyük mücadele vereceğiz. İnşallah takımızı süper lige çıkarma başarısı gösteririz.” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Önder Serin ise Hüseyin Çimşir’i tebrik edip başarılar dileyerek, “Hüseyin’in aramıza katılmasıyla daha da güçlendik.” dedi.

Reklam
Reklam

Futbola Trabzonspor’da başlayan Hüseyin Çimşir, daha sonra sırasıyla Sakaryaspor, Medical Park Antalyaspor ve Bursaspor forması giydi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: