Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: Oryantale Müdahale Olmadı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen 72. kuruluş yıl dönümü balosunda...

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen 72. kuruluş yıl dönümü balosunda sahne alan oryantale, Vali Hüseyin Avni Coş’un salona girişi sırasında müdahale edilmediğini söyledi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan mavi-lacivertli kulübün başkanı Önder Serin, “Kuruluş balomuzda Hande Yener’den önce oryantal Didem sahneye çıktı. Bir süre sonra valimiz kentteki gün içerisindeki yoğun programını tamamlayıp gecemize katılmak üzere salona geldi. Ancak valimiz gecenin ahengini bozmamak ve sanatçıya saygısızlık olmasın diye, bekleme salonunda Didem’in programının tamamlanmasından sonra salona giriş yaptı.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Coş’un salona girdikten 15–20 dakika sonra kent ve Demirspor adına çok güzel bir konuşma yapıp, büyük alkış topladığını kaydeden Serin, “Ne Adana Demirspor Kulübü, ne de Adana Valiliği makamlarınca Didem’in programına müdahalede bulunulmamıştır.” bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: