Adana Demirspor, Özgür Çelik'le Anlaştı

Adana Demirspor, Körfez Futbol Kulübü’nden Özgür Çelik’le anlaştı. 27 yaşındaki Özgür, stoper-libero mevkiinde görev yapıyor....

Adana Demirspor, Körfez Futbol Kulübü’nden Özgür Çelik’le anlaştı. 27 yaşındaki Özgür, stoper-libero mevkiinde görev yapıyor.
Aytaç Durak Tesislerinde, Körfez Futbol Kulübü’nden Özgür Çelik'le 2 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan stoper-libero oyuncusu Çelik, mavi-lacivertli takımda olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Sahaya çıkıp taraftarın coşkusunu paylaşmak istediğini anlatan Özgür Çelik, "Öncelikle böylesine köklü bir camiaya beni getiren başta Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Coşkulu ve ateşli bir taraftar gurubuna sahip olan Adana Demirspor’un formasını terleteceğim için onurlu ve gururluyum. Ben de bu imzayı attığım için taraftarlarımız gibi coşku ve ateş doluyum. Bir an önce sahaya çıkıp onların coşkusunu paylaşmak istiyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, Adana Demirsporumuzu hak ettiği yere çıkaracağız.” dedi.
Öte yandan, Adana Demirspor Kulübü ile anlaşan Özgür Çelik, sağlık kontrolünden geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: