Adana Demirspor - Şanlıurfaspor maçı canlı yayınla TRT Spor'da

Türkiye PTT 1. Lig, Adana Demirspor Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla devam ediyor. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maç, saat 16.30'da başlayacak.

Türkiye PTT 1. Lig'de Adana Demirspor Şanlıurfaspor'u 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda ağırlıyor. Bugün saat 16.30'da TRT 1 ekranlarında olacak olan mücadelede iki takım tüm kozlarını sahaya yansıtacak. Bu ligde Adana Demirspor evinde 3 maçtır kazanıyor, evinde 10 maçtır kaybetmiyor. Şanlıurfaspor deplasmanda 4 maçtır, toplamda ise 7 maçtır kaybetmiyor.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor geçen 5 hafta aradan sonra geçen hafta tarihi maçta Karşıyaka'ya 6-5 yenildi. Adana Demirspor bu yenilmediği dönemin son iki maçında futboluyla pek tatmin etmemişti ve sonunda yenildiler. Bu durum onları kendilerine getirecektir yada işler daha da kötüye gidecektir. Bu mağlubiyeti iyi yönetmek gerektiğini bilen yönetim taraftarları stada davet etti. Takımın golcü isimleri Jacob Mulenga, Özgür Can Özcan ve Beykan Şimşek.

Reklam
Reklam

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor ise 7 haftadır yenilmiyorlar. Çok formdalar ve deplasmanları iyi oynayan bir takımlar. Bu maç her iki takım için de çok önemli ve kader maçı. İlk yarıda hata yapmak iki takımın da son isteyeceği durum olacaktır. Şanlıurfaspor'un en golcü isimleri Abdülkadir Özgen, Simon Zenke ve Youssef Yeşilmen.

MUHTEMEL 11'LER

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

SAAT: 16.30

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

YAYIN: TRT Spor

ADANA DEMİRSPOR: Budimir Janosevic, Abdülkerim Bardakçı, Hakan Çinemre, Joseph Attamah, Şaban Özel, Tayfur Bingöl, Hüseyin Kala, Umut Gündoğan, Beykan Şimşek, Artun Akçakın, Özgür Can Özcan.

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

ŞANLIURFASPOR: Fevzi Elmas, Ekrem Dağ, Hüseyin Tok, Veli Kızılkaya, Hakan Arslan, Tello, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Serdar Eylik, Abdülkadir Özgen, Simon Zenke.

TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özköylü

Anahtar Kelimeler: